Hírek

Octogon Deco Magazin - Avalon Resort & SPA

Octogon Deco Magazin - Avalon Resort & SPA

Az Ocotogon DECO 2021-es „legforróbb” lapszáma felüdítő újdonságokkal, csodásan átalakított lakásokkal, vízparti és budai villákkal, szálláshelyekkel Zalaegerszegtől Miskolctapolcán át egészen Németországig. És természetesen a Luxury Home Interiors bútorai is megtalálhatók benne.

Összebútorozva

Összebútorozva

Ha a következő történetnek azt a címet adtam volna, hogy a kertitől a luxusbútorokig akkor ez is megállta volna a helyét, ugyanis ez a história nem csak Bogyó Éva cégvezető szakmai életútjának fémjele lehetne, hanem egy korszaknak is. Talán ezek után némiképp sejthető, hogy a beszélgetés bizonyos tekintetben végigkísér bennünket az iparág történetén is, aminek a végére a képletesen a Wenga bútorok gyártójának új bemutatóterme, a Luxury Home Interiors teszi fel a koronát.

A kulisszák mögött

A kulisszák mögött

Közel egy évvel ezelőtt a Luxury Home Interiors impozáns bútorszalonjának megnyitása kapcsán beszélgettünk Bogyó Évával a Luxus Bútorok háza Kft. cégvezetőjével. Most, ha úgy tetszik ez a beszélgetésem a cégtörténet 2.0-ás verziója, mivel ezúttal Éva tulajdonostársának Szabó Péter vendégei voltunk, aki a gyártásért felel a vállalatnál. Ennek okán talán nem is lehet kérdés, hogy bútoripari kirándulásunkat a cég székesfehérvári manufaktúrájában kezdtük, melynek végén természetesen elérkezünk a budaörsi bemutatóterembe is, ahol már a legújabb kollekciókat is megnézhettük.